Endelig nytt utstyr til kjøkkenet

Etter den store vårrengjøringen sist vår, så jeg at det var på tide å bytte ut litt av kjøkkenutstyret. Noe er nokså gammelt og slitt, mens andre saker bare er morsomt å bytte ut til noe nytt. Jeg er jo veldig glad i å gå på loppemarked og i bruktbutikker, men når det kommer til akkurat kjøkkenutstyr, liker jeg stort sett å kjøpe nytt. Jeg har lenge vært på jakt etter et grytesett i støpejern, men det har tatt litt tid å finne akkurat det jeg vil ha, både i forhold til stil og nytte. I dag satt jeg igjen og surfet på nettet, og kom over siden https://www.kitchentime.no/no/k/matlaging/gryter/grytesett, hvor jeg fant et støpejernsett som passer meg helt utmerket. Jeg gleder meg virkelig til å få det levert og begynne å bruke det. Som alltid, klarer jeg ikke å gi meg med en vare når jeg bestiller på nett, så jeg bestilte også et flott skjærebrett i tre og noen skarpe, nye kjøkkenkniver – ja, ting som alltid er deilig å kjøpe nytt fremfor brukt.

Gammelt, slitt kjøkkenutstyr