Sørg for å ha et fint baderom!

Badet er et av de viktigste rommene i hjemmet å ta hensyn til når det kommer til møblering og innredning. Særlig dersom baderommet er lite i areal, gjelder det å innrede snedig. Mange går for vegghengte skap og hyller, slik at færrest mulig ting rører bakken. Slik virker selv et lite bad større, og det blir lettere å rengjøre. Et bad som dessuten har møbler i tre, så vel som grønne potteplanter, blir triveligere å være i. Plantene renser luften i tillegg. Baderommet er et fristed, og et rom hvor vi prøver ut nye klær foran speilet. Nytt tøy kjøpt fra zalando, som leverer flust av merkenavn til rimelige priser, er alltid noe du prøver foran speilet før du drar av gårde til et lystig lag. Dersom badet i tillegg ser fint ut dannes det perfekte bakteppet for speilbildet av deg selv med nye klær. Slik gir du deg selv best mulig selvfølelse før du drar. Er det imidlertid du som skal fest hjemme, gjelder det også å ha et fint baderom. Gjester gjør seg inntrykk av deg etter hvordan du bor, og her spiller badet en stor rolle.

Litt grønt på badet gjør nytten